SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203062/023 | 9600 Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

Intézmény logo

VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA

Hírek

2023. szept. 27.


Hevér Mihályné igazgató

  Turisztikai Világnap

  A 2023/24-es tanévben ünnepeli a Sárvári Turisztikai Technikum, hogy 25 éves a Turizmus-vendéglátás ágazatban a szakképzés Sárváron a gimnáziumi oktatás mellett. A jubileumi megemlékezés 2023. szeptember 27-én 8 órakor lesz a Turizmus Világnapján megrendezendő konferencia részeként.

  Turisztikai Világnap

   

  A Turizmus Világnap Konferencia programja

  Célunk felhívni a figyelmet a turizmus fontosságára és politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire. Emellett 2023-ban a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara felhívására csatlakoztunk az Európai Fenntarthatósági Hét eseményeihez, és a konferencia programját a fenntarthatóság jegyében, a különböző globális kihívásokra reagálva állítottuk össze.

  Dr. Máhr Tivadar, Sárvár város alpolgármestere, a Veszprémi Egyetem oktatója Fenntartható Város, Fenntartható Turizmus címmel tart előadást.

  Vigh Viktor, a Magyarországi Utazás és Turizmus Egyesület elnöke bemutatja a nemzetközi Utazás és Turizmus Programot, amely idén „Building a resilient workfoce for a sustainable future” (Rugalmas munkaerő kialakítása a fenntartható jövőért) címmel hirdetett versenyt. Ezen a megmérettetésen három csapat képviseli iskolánkat Győrben a Széchenyi István Egyetemen megrendezésre kerülő országos fordulón. Diákjaink versenyprezentációjuk előadására konferenciánkon is lehetőséget kapnak.

  Holpert Krisztina, a Sárvári Tourist & TDM Nonprofit Kft. referense tájékoztatja a diákokat és az érdeklődőket a sárvári turizmus helyzetéről, az egészségtudatos kikapcsolódás lehetőségeiről.

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Turisztikai Világnap - Program

  Turisztikai Világnap - Program

  Célunk felhívni a figyelmet a turizmus fontosságára és politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire. Csatlakoztunk az Európai Fenntarthatósági Hét eseményeihez, és a konferencia programját a fenntarthatóság jegyében, a különböző globális kihívásokra reagálva állítottuk össze.

  2023. szept. 19.


  Takácsné Horváth Ágnes

  Turisztikai Technikus képzés

  Turisztikai Technikus képzés

  Az új szakképzési rendszer rugalmas, a meglevő ismereteket felmérjük, beszámítjuk. Irányítjuk, segítjük a felkészülést a szakmai vizsgára. Az elméleti tananyagot e-learning formában rendelkezésre bocsátjuk. A Turisztikai Technikus esti rendszerű képzés 1 éves időtartammal.

  2023. aug. 31.


  Takácsné Horváth Ágnes

  Kalandorként várunk

  Kalandorként várunk

  Kedves Nyolcadikos! Iskolánk suli dalával várunk szeretettel: "vesszők helyett néha, pontot kell tenni Ha hátrálnál inkább, csak előre menni Kéne, mert vágyakból nem épült semmi Nem kell csak bátorság, egy kis mákszemnyi."

  2023. szept. 1.


  szerkesztő


  Partnereink

  • Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
  • Erasmus+
  SZC logo

  Vas Vármegyei Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum

    9600 Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

   • Telefon: +3695320115

    E-mail: technikum@sarvaritinodi.hu

    OM azonosító: 203062/023

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000466


   2023VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum