SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203062/023 | 9600 Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

Intézmény logo

VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. szept. 27.


Hevér Mihályné igazgató

  Turisztikai Világnap

  A 2023/24-es tanévben ünnepeli a Sárvári Turisztikai Technikum, hogy 25 éves a Turizmus-vendéglátás ágazatban a szakképzés Sárváron a gimnáziumi oktatás mellett. A jubileumi megemlékezés 2023. szeptember 27-én 8 órakor lesz a Turizmus Világnapján megrendezendő konferencia részeként.

  Turisztikai Világnap

   

  A Turizmus Világnap Konferencia programja

  Célunk felhívni a figyelmet a turizmus fontosságára és politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire. Emellett 2023-ban a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara felhívására csatlakoztunk az Európai Fenntarthatósági Hét eseményeihez, és a konferencia programját a fenntarthatóság jegyében, a különböző globális kihívásokra reagálva állítottuk össze.

  Dr. Máhr Tivadar, Sárvár város alpolgármestere, a Veszprémi Egyetem oktatója Fenntartható Város, Fenntartható Turizmus címmel tart előadást.

  Vigh Viktor, a Magyarországi Utazás és Turizmus Egyesület elnöke bemutatja a nemzetközi Utazás és Turizmus Programot, amely idén „Building a resilient workfoce for a sustainable future” (Rugalmas munkaerő kialakítása a fenntartható jövőért) címmel hirdetett versenyt. Ezen a megmérettetésen három csapat képviseli iskolánkat Győrben a Széchenyi István Egyetemen megrendezésre kerülő országos fordulón. Diákjaink versenyprezentációjuk előadására konferenciánkon is lehetőséget kapnak.

  Holpert Krisztina, a Sárvári Tourist & TDM Nonprofit Kft. referense tájékoztatja a diákokat és az érdeklődőket a sárvári turizmus helyzetéről, az egészségtudatos kikapcsolódás lehetőségeiről.

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Turisztikai Világnap - Program

  Turisztikai Világnap - Program

  Célunk felhívni a figyelmet a turizmus fontosságára és politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire. Csatlakoztunk az Európai Fenntarthatósági Hét eseményeihez, és a konferencia programját a fenntarthatóság jegyében, a különböző globális kihívásokra reagálva állítottuk össze.

  2023. szept. 19.


  Takácsné Horváth Ágnes

  Turisztikai Technikus képzés

  Turisztikai Technikus képzés

  Az új szakképzési rendszer rugalmas, a meglevő ismereteket felmérjük, beszámítjuk. Irányítjuk, segítjük a felkészülést a szakmai vizsgára. Az elméleti tananyagot e-learning formában rendelkezésre bocsátjuk. A Turisztikai Technikus esti rendszerű képzés 1 éves időtartammal.

  2023. aug. 31.


  Takácsné Horváth Ágnes

  Kalandorként várunk

  Kalandorként várunk

  Kedves Nyolcadikos! Iskolánk suli dalával várunk szeretettel: "vesszők helyett néha, pontot kell tenni Ha hátrálnál inkább, csak előre menni Kéne, mert vágyakból nem épült semmi Nem kell csak bátorság, egy kis mákszemnyi."

  2023. szept. 1.


  Takácsné Horváth Ágnes


  Partnereink

  SZC logo

  Vas Vármegyei Szakképzési Centrum


  VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum

  9600 Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

  Telefon: +3695320115

  E-mail: technikum@sarvaritinodi.hu

  OM azonosító: 203062/023

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000466


  2024VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum