SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203062/023 | 9600 Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

Intézmény logo

VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. okt. 27.


Takácsné Horváth Ágnes

  Gólyanap

  GÓLYANAP👌 Október 13-án megtörtént a tömeges gólyalandolás! A gólyák bekuckóztak a suli fészkébe. 5 éven kerszetül nevelgetjük őket, hogy a szárnybontás után boldogan járhassák be az egész világot!

  Gólyanap

  A gólyaavató a kilencedik évfolyam egyik legfontosabb eseménye. Belegondoltatok már, milyen nagy munka megszervezni? Akinek volt már benne része, tudja, hogy ez nem kis feladat. Minden évben testvériskolánkkal a Sárvári Tinódi Gimnáziummal közösen szervezzük meg a Gólyanapot.

  Tizedik évfolyamosok készülnek rá minden évben. A tavalyi győztes találhatja ki a vetélkedő feladatait, de minden osztálynak jut bőven feladat az esemény megszervezésében. Azt, hogy minden a helyén legyen a nagy napon, egy hónapnyi feszültség, szervezkedés és jó néhány veszekedés előzi meg. Majd ki kell választani a műsorvezetőket is. Már csak az eskü és a tökéletes forgatókönyv hiányzik. Ja, és ne feledkezzünk meg a vicces beöltözésről se!

  Ha mindez készen van, kezdetét veheti a Gólyanap! Mint mindig, a Gólyák idén is látványos bevonulással készültek. Az osztályok bemutatkozása után kezdődhetett az avató legizgalmasabb és legmulatságosabb része: a helyi feladatok. A hangulat, mint mindig, most is nagyon jó volt. A főszervezők izgalmas és változatos feladatokat találtak ki. A délelőtti programot az osztályok közötti vetélkedő zárta. Az eskütétel  az esti program része volt, melyre a szülőket is meghívtuk, hogy megnézhessék, hogy sikerült a landolása a kisgólyáknak a suli fészkébe. Ezután kis ismerkedés, csacsogás következett, majd a napot a Gólyabuli zárta.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Igazgatói invitáló

  Igazgatói invitáló

  Ágazati alapképzés után 4 szakma választható iskolánkban

  2022. febr. 9.


  Hevér Mihályné igazgató

  Kalandorként várunk

  Kalandorként várunk

  Kedves Nyolcadikos! Iskolánk suli dalával várunk szeretettel: "vesszők helyett néha, pontot kell tenni Ha hátrálnál inkább, csak előre menni Kéne, mert vágyakból nem épült semmi Nem kell csak bátorság, egy kis mákszemnyi."

  2023. szept. 1.


  Takácsné Horváth Ágnes

  Irány Dubai ✈

  Irány Dubai ✈

  A GTTP (Global Travel and Tourism Partnership) által meghirdetett Research Award pályázaton három két fős csapat képviselte iskolánkat. Az idei évben kiírt téma a „Building a resilient workforce for a sustainable future” volt. A témához kapcsolódóan diákjaink kutatást végeztek, majd Győrben az országos döntőn prezentálták eredményeiket, ötleteiket a turizmus jövőjét illetően.

  2023. okt. 1.


  Horváthné Tischler Noémi


  Partnereink

  SZC logo

  Vas Vármegyei Szakképzési Centrum


  VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum

  9600 Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

  Telefon: +3695320115

  E-mail: technikum@sarvaritinodi.hu

  OM azonosító: 203062/023

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000466


  2024VVSZC Sárvári Turisztikai Technikum