Örömmel válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre:

Hevér Mihályné, igazgató 0620 259 3891

Róka Zsolt, igazgatóhelyettes 0630 981 0555 

Ügyintézés: 

Google maps:

H-Cs: 08:00 - 15:30
P: 08:00 - 13:00

Sárvári Turisztikai Technikum
Sárvár, Móricz Zsigmond utca 2.

Érdeklődöm

Mit kínálunk?

Felnőttként is lehetőség van szakmát tanulni. Iskolánk felnőttek oktatásához két csoportot szeretne indítani 2021. februári kezdéssel, Szakács, illetve Pincér-vendégtéri szakember szakképzettség megszerzéséhez.

Az egy éves képzés során 3 hónapig az iskolában ágazati alapozó oktatásban vesz részt a jelentkező, majd az ágazati alapvizsga után duális képzés keretében szakképzési munkaszerződés alapján folytatja tanulmányait, így az oktatás mellett munkabért kap.

Az új szakképzési rendszer rugalmas, a meglevő ismereteket felmérjük, beszámítjuk. Irányítjuk, segítjük a felkészülést a szakmai vizsgára. Az elméleti tananyagot e-learning formában rendelkezésre bocsátjuk.

Általános tudnivalók:

  • A felnőttek szakmai oktatása az első és a második szakképesítés megszerzése esetében is ingyenes.
  • A képzéseket megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk. Kevés számú jelentkezés esetén megvizsgáljuk az egyéni munkarend lehetőségét. Azon vagyunk, hogy az iskoláink által oktatott szakmákra jelentkezőket ne kelljen elutasítanunk.
  • A képzési idő általában két év. A nappali oktatásra meghatározott óraszámot felnőttek esetében 40-50%-ra csökkentjük, de a képzési idő előzetes tanulmányok beszámításával tovább rövidíthető. A tényleges képzési időt az adott képzésnél feltüntetjük. Ha rövidebb idő alatt szeretné a szakmát elsajátítani, akkor is keressen minket, hátha találunk rá megoldást.
  • A felnőttek számára meghirdetett képzésekre már 16 éves kortól lehet jelentkezni, a jelentkezésnek felső korhatára nincs.

Itt is megtalál bennünket!